+45 41 56 18 35 ab@annabir.dk

grafisk design

De rigtige ord gør det ikke alene

 

Grafisk design er struktur, forenkling og tilrettelæggelse af information. Men det er også liv og dynamik. Det er farvespil, formleg og skæve vinkler såvel som rene linjer og rad og række. Det er identifikation. Og det er overraskelser. Kort sagt, det er alt det, der hjælper dit budskab med at ramme sin modtager så præcist, klart og effektivt, at du også bliver husket som afsender.

Udtryk baseret på indsigt

Annabir kan hjælpe dig med designløsninger inden for alle brancher og fagområder. Inden jeg går i gang, sætter jeg mig godt ind i din forretning, så jeg kan forstå både den og dine kunder. Og herefter trækker jeg på mange års erfaring, viden og håndværk, når jeg udvikler grafisk design til det eller de medier, du har behov for.

Når designløsningen er på plads, sørger jeg også for at koordinere med trykkeri, udviklere og øvrige leverandører, så det færdige materiale kan blive klargjort til tryk, produktion, implementering etc.

grafisk design er alt det, der hjælqer dit budskab med at ramme sin modtager så qræcist, klart og effektivt, at du også bliver husket som afsender.