+45 41 56 18 35 ab@annabir.dk

hvorfor Annabir

Ene, men ikke alene.

Annabir er Anna-Birgitte Ingvartsen, grafisk og UX designer MD. Og Annabir er konstellationer. Jeg samarbejder nemlig løbende med andre professionelle kommunikatører og strateger om meget forskelligartede opgaver. Med Annabir har du derfor også mulighed for at udnytte de synergieffekter, der automatisk følger med, når faste samarbejdspartnere går i løsningsmode, og 1 + 1 giver 3.

Uanset størrelsen på din opgave/dit projekt, kan Annabir hjælpe dig. Jeg er aldrig for stor til små opgaver, og jeg har faste samarbejdspartnere med forskellige kompetencer, der kan medvirke ved opgaver, der rækker ud over grafisk design og designledelse.

 

Lej en grafiker

Har du jævnligt brug for en grafisk designer, men ikke økonomi eller arbejdsopgaver til en full-size designafdeling? Så kan du knytte Annabir til din virksomhed på lejebasis. På den måde får du din egen eksterne designafdeling, der kender din virksomhed indgående og derfor kan løse ad hoc-opgaver både hurtigt og effektivt.

Med en lejeaftale indgår du en fast rammeaftale med Annabir. Det betyder bl.a., at du hver måned betaler for et aftalt antal timer, men til gengæld får den enkelte time til en lavere pris. Samtidig har du krav på, at dine opgaver bliver prioriteret. Der vil altså aldrig være tale om, at jeg ikke kan tage en hasteopgave ind, fordi jeg ikke har tid.

Hyr en freelance grafiker/designleder

Hvis du lejlighedsvis har brug for en grafisk designer/designleder – fx ved nye tiltag, kampagner, ideer, processer m.m., men slet ikke har opgaver nok til en fast lejeaftale, kan du hyre Annabir ind på freelance-basis.

Som freelancer løser jeg den enkelte opgave, når behovet opstår. Du kan vælge at bruge mig hver gang eller kun en gang i mellem, der er ingen binding af noget art. Men jo mere du bruger mig, des klogere bliver jeg på din forretning. Vi kan aftale en fast pris inden opstart, jeg kan give dig et estimat på mit forventede timeforbrug, eller du kan sætte mig i gang og betale for medgået tid, når opgaven er løst.

Book et team

Står du med en opgave, der kræver kompetencer udover grafisk design/designledelse (fx tekstarbejde, foto/video, strategi m.m.) kan du booke Annabir med samarbejdspartner(e). Så får du et team af erfarne kreative/strateger, der er vant til at skabe gode resultater sammen, og som ikke skal bruge unødig tid på at lære hinanden at kende i selve arbejdsprocessen.

Faste samarbejdspartnere

Morten Bak

Foto

Anna Kjældgaard-Larsen

Tekst

Niels Crone Madsen

Strategi, ledelse og organisation

Henning Jørgensen

Rådgivning og knivskarp viden om affald