+45 41 56 18 35 ab@annabir.dk

Grafisk facilitering

“Det er mange penge for en tegning

Det var Camillas indvending, da hun bad Annabir udvikle et illustreret overblik over Musicons mangfoldige projekter. Men tegningen har vist sig både at spare Camillas tid og skabe potentiale for funding.

Musicon er katalysator for mange projekter med virksomheder i forskellige størrelser og på forskellige udviklingstrin. Udfordringen var at fortælle om dem alle uden at skabe forvirring. Ligesom det nemt kan virke, som om projekterne stikker i alle mulige retninger uden sammenhæng.

Jeg er overrasket over hvor ofte jeg bruger tegningen til at føre samtalen ind på det rigtige spor uden misforståelser eller snak i øst og vest.

 

Camilla Huge-Lind
Projektleder, Musicon Sekretariatet,
Selvstarter og Vækstfabrikken Roskilde.

Tegningen er både et intuitivt og let forståeligt overblik, fortæller Camilla videre – god at tale ud fra uden at glemme vigtige nuancer. Den bliver brugt som kort oplæg i møder med eksterne. Men også som en del af det større framework og led i den samlede byudvikling, hvor den fungerer som dokumentation for, hvordan man arbejder i sekretariatet.

“Når eksterne interessenter i løbet af kort tid skal forstå, hvordan mere end 10 forskellige projekter hænger sammen og giver synergi til hinanden, er det fedt med en simpel visualisering” afslutter Camilla.