Om Annabir

Grafisk indgang til løsninger og ledelse.

Sådan arbejder vi

Vi er med så tidligt som muligt i projektet og går vejen med jer – med forskellige roller og intensitet. Vi arbejder udefra og ind med forståelse, brugeroplevelse, systemer, arbejdsgange, strategier. Og udvikling af konkret design. Vi leder designprocessen gennem kaos til løsninger. En solid designløsning forudsætter samarbejde og en god dialog. Vi er glade for at lære nye mennesker at kende, og vi værdsætter de relationer vi har.

 

Sådan arbejder vi ikke

Vi hælder ikke glasur og farvelade over dit projekt, når du har sat det sidst komma og ikke har mere at diskutere. Vi yder ikke overfladebehandling. Det batter ingenting, hvis man ønsker sig en solid løsning. Det svarer til at male udenom billederne på væggen. Eller sprøjtemale en bil uden først at slibe rusten og grunde metallet. Det kan være et vilkår somme tider, og kan gå for en tid, hvis man husker at gøre det om og gøre det ordentligt, så snart muligheden byder sig. OG er ærlig og står ved det. Ellers snyder man både sig selv og omverdenen.

  

Hvad står vi på? (mission)

Annabir er sat i verden for at udvikle og skabe sammenhæng og opmærksomhed med design. Opdage nye konstellationer. Udvikle nye idéer. Sætte i gang, skabe energi og entusiasme. Og være katalysator for at bevare gnist og fremdrift i projekter.

 

Hvad er vores pejlemærke? (vision)

Vores vision er, at det offentlige rum bliver tiltalende, smukt, involverende og engageret. Vi vil finde højskoleånden i hverdagen og få nysgerrigheden i den offentlige bevidsthed op til overfladen.

 

Hvad ligger i vores dna (værdier)

·      Nysgerrighed

·      Ordentlighed

·      Humør

Grafisk designer, MD, mDd

Partner på strategi-, organisations- og ledelsesudvikling

Tekstforfatter, samarbejdspartner

Fotograf, samarbejdspartner